Fjord Foss Oy on Yli-Tokon vuonohevostilan yhteydessä toimiva hevospalveluyritys, joka tarjoaa toimintaa kaikenikäisille ja -tasoisille henkilöille.

Ratsastustunteja on tarjolla kaikentasoisille, alkeisryhmistä aina tavoitteellisemmin treenaaviin kisaryhmiin saakka. Ryhmätunnit pyörivät arki-iltaisin ja ryhmäkoko on max 6 hlö. Kaikki tunnit eivät löydy hopotin kalenterista, joten puhelimitse kyselyt mikäli sopivaa tuntia ei löydy. Yksityis- ja pienryhmätunnit mahdollisia myös viikonloppuisin kysynnän mukaan. Ratsastustunnit pitää SRL:n ratsastusvalmentaja Hannamaija Yli-Tokko.

Maastoja löytyy 0,5 - 3 h mittaisina. Hopotissa vain murto-osa maastotarjonnasta, mikäli sopivaa ei löydy, puhelimitse voi kysellä muita ajankohtia. Lyhyisiin (0,5- 1,5 h) maastoihin ja kotaretkiin voi osallistua ratsain myös aloittelijat, pidemmät maastot vaativat jo ratsastuksen perusasioiden hallitsemista. Maastoja ja kotaretkiä voidaan vetää myös ajaen, jolloin osallistua voi myös kärryissä mukana istuen.

Ohjelmaa järjestetään, toteutetaan ja lisätään hopotiin kysynnän mukaan, palveluistamme löytyy ratsastustuntien ja maastoratsastusten lisäksi myös mm. kärryajelua, talutusratsastusta, tallisynttäreitä, TYKY-päiviä, polttareita... 

Kysy lisää niin räätälöidään juuri Teille sopiva hevostelu! Sähköpostitse ylitokko@gmail.com tai txt-/whatsapp-viestillä 050 917 2452 / Jonna.

Maksut onnistuu myös paikan päällä korttimaksuna tai käteisellä.

Talli sijaitsee Lempäässä, Tammelan ja Forssan rajalla Jänijärven rannalla.

Forssasta 12 km
Tammelasta 13 km
Jokioisilta 22 km
Ypäjältä 33 km
Urjalasta 33 km
Somerolta 38 km
Hämeenlinnasta 56 km
Tampereelta 88 km
Turusta 99 km
Helsingistä 132 km

T e r v e t u l o a ! 

Contact

Parhaiten tavoittaa sähköpostitse tai puhelinnumerosta teksti- tai Whatsapp-viestillä.

News