Kloskaksen tallilla järjestetään tuntitoimintaa pienryhmissä (max. 4 ratsukkoa yhdellä tunnilla) koulu- ja esteratsastuksessa sekä maastossa. Tallilla on 18 eri-ikäistä, rotuista ja tasoista hevosta. Osalla hevosista kilpaillaan koulu- ja esteratsastuksessa.

Opetuksesta vastaa aina koulutettu ratsastuksenohjaaja tai harrasteohjaaja. Pyrimme yksilölliseen opetukseen,  hyvään yhteistyöhön ratsastajan ja hevosen välillä ja jokaisella on mahdollisuus kehittyä omassa tahdissaan.

Tunnit pidetään hyväpohjaisella, aidatulla ja valaistulla ulkokentällä. Huomioi siis meillä käydessäsi säänmukainen varustus. Äkillisten säämuutosten vuoksi joudumme joskus perumaan tunnin, ratsastajien turvallisuus on aina etusijalla.

Hevoset asuvat pääsääntöisesti laumassa pihatossa ja ulkoilevat päivittäin paljon. Ratsastustunteja varten hevoset otetaan valmiiksi talliin ja henkilökunta avustaa niiden kuntoonlaitossa. Ratsastustunnin jälkeen hevonen jää aina tallin puolelle ja viedään henkilökunnan toimesta takaisin aitaukseen, ellei asiasta sovita erikseen.

Tallimme sijaitsee Loviisassa, kätevästi 6-tien läheisyydessä, lähellä Myrskylän rajaa.

Liljendalista 5,5 km
Lapinjärveltä 12 km
Myrskylästä 15 km
Koskenkylästä 17 km
Loviisasta 26 km
Elimäeltä 32 km
Porvoosta 34 km
Kouvolasta 54 km
 

 

Contact

Ensisijaisesti yhteydenotot tekstiviestein tai sähköpostilla.
Tavoitat meidät parhaiten 10-17 välisenä aikana. Huomioithan, että touhuamme hevosten kanssa ulkona, emmekä aina pääse heti vastaamaan.