Tervetuloa Vaasan Hubertuksen  Ratsastuskouluun!

Panostamme  pienryhmiin ja kokonaisvaltaiseen ratsastajien valmentamiseen. Korostamme erityisesti hyviä hevostaitoja ja turvallista , hevosystävällistä opetusta. Meillä kaikki ovat erityisiä , arvokkaita persoonia, hevoset ja ihmiset. 

Vakiryhmäläisillä on mahdollisuus osallistua kilpailuihin sekä valmennuksiin ja heille on lukukauden aikana tarjolla muitakin kiinnostavia koulutuksia ja tapahtumia alennettuun hintaan. 

Vkonloppuisin pyrimme mahdollisimman usein järjestämään mm. Estevalmennuksia kaiken tasoisille ratsastajille. Myös kouluratsastajille on tarjolla valmennuksia ja kilpailuita. 

Irtotunteja on myös myynnissä niille, jotka haluavat harrastaa epäsäännöllisemmin. Nämäkin ryhmät ovat pieniä, maksimissaan 4 ratsastajaa.

Ryhmissä ratsastaville järjestetään säännöllisesti hevoshoitokursseja eri aiheista alennetulla hinnalla. Lisäksi tarjotaan säännöllisesti mahdollisuus erilaisiin merkkisuorituksiin.

 

HUOM! Kaikkien säännöllisesti tunneilla ratsastavien toivotaan liittyvän Vaasan Hubertus ry:n  jäseneksi, muutoin ei voi suorittaa hoito- ja ratsastusmerkkejä tai osallistua harjoituskilpailuihin. Jäsenyys takaa myös kattavan vakuutuksen sekä Hippos-lehden.

jäseneksi täältä:

https://www.ratsastus.fi/ratsastamaan/tule-mukaan-toimintaan/

Contact

Tavoitat parhaiten viestillä. Sunnuntaisin tai pyhäpäivinä emme pääse vastaamaan.

News